El bàsquet del futur es torna a citar a Castelldefels

Del 29 d'abril a l'1 de maig, el Poliesportiu Municipal de Can Vinader acollirà el XIV Torneig FIBA U14 amb la presència d’equips com el Barça, Real Madrid, Joventut de Badalona, Unicaja de Màlaga, València i l'equip alemany del Frankfurt

El Poliesportiu Municipal de Can Vinader de Castelldefels acollirà, del 29 d'abril a l'1 de maig, de la catorzena edició del Torneig FIBA CB Castelldefels U14 de bàsquet, que organitza el club local amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castelldefels i de la Fundació UFEC.

Aquesta competició aplegarà sis equips sub14 d'Espanya i Alemanya, amb les cinc millors 'pedreres' del bàsquet nacional (FC Barcelona, Real Madrid, Joventut de Badalona, València Basket i Unicaja de Màlaga) i el millor equip alemany (Frankfurt). Els de Hesse també disputaran un partit d'exhibició contra l'equip 2006 del BBA Castelldefels, club amfitrió. La cita serà dissabte 30 d'abril a les 17.30 hores.

 noticies txt 16379 not fotografia

 noticies fotos 6951 nfo foto

Aquest torneig U14 vindria a ser com la continuació de la competició U13, que es va jugar del 13 al 16 d'abril a Castelldefels. Llavors, es van enfrontar 12 equips d'Espanya, Alemanya, Finlàndia i Lituània i va acabar amb el FC Barcelona emportant-se el títol.

Pel que fa al Torneig U14, es divideix en dos grups de tres equips, de la següent forma:

Grup A

Real Madrid

Joventut

Unicaja de Màlaga

Grup B

FC barcelona

Frankfurt

València

 

El calendari de partits

Divendres 29 d'abril

19.15h Real Madrid - Joventut

20.45h FC Barcelona - Frankfurt

Dissabte 30 d'abril

9h Joventut - Unicaja

10.45h Frankfurt - València

19.15h Unicaja - Real Madrid

20.45h València - FC Barcelona

Diumenge 1 de maig

9h Partit pel 5è i 6è lloc

10.45h Partit pel 3r i 4t lloc

12.30h Final

 

Redacció / Fotos: Clubs-MD

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix