Pau Gasol està en el millor quintet europeu de sempre en l'NBA

Imprimeix

El santboià va guanyar dos títols amb Los Angeles Lakers en els divuit anys que va jugar a la millor lliga de bàsquet del món

Pau Gasol va ser triat aquest passat dilluns com a integrant del millor quintet europeu de la història de l'NBA, en el qual també figura l'eslovè Luka Doncic, dels Dallas Mavericks, va informar la lliga de bàsquet estatunidenc.

gasol 2

El de Sant Boi de Llobregat, que va guanyar dos títols de la NBA amb Los Angeles Lakers (2009 i 2010), va ser triat al costat de Doncic, l'alemany Dirk Nowitzki, el francès Tony Parker i el grec Giannis Antetokounmpo pels vots d'experts, aficionats europeus i altres celebritats en l'àmbit de les celebracions pel 75 aniversari de l'NBA. El pivot, de 41 anys, va disputar divuit temporades a la millor lliga de bàsquet del món, amb Memphis Grizzlies, Lakers, San Antonio Spurs, Chicago Bulls, Milwaukee Bucks i Portland Trail Blazers.

tasol 3h

En el segon quintet europeu estan els serbis Nikola Jokic, únic jugador encara actiu, i Predrag Stojakovic, els croats Toni Kukoc i Drazen Petrovic i el lituà Arvydas Sabonis.

Redacció / Fotos: Arxiu