Pep Palacios: “La Federació Catalana de Futbol és un centre de negocis”

L’actual president de l’Atlètic Sant Just i candidat a la presidència de l'FCF va dir durant la seva presentació que “crec que represento la majoria del futbol català”

El candidat a la presidència de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Pep Palacios, va dir ahir que “actualment el futbol català és un centre de negocis”, durant la presentació del seu projecte per dirigir l'organisme federatiu celebrada ahir divendres a Barcelona. “Ens presentem per obligació, és una obligació canviar les estructures del futbol català”, ha dit el president de l'Atlètic Sant Just, equip de Primera Catalana, des de fa dotze anys.

9c91ab17 d4b1 4fcc b0f0 0ac65a491e7b

A més, Palacios, de 58 anys, ha considerat que el seu projecte per presidir l'FCF, que té el lema 'El canvi de debò', “és l'única alternativa perquè les altres candidatures parlen de cadires i el futbol català no va de cadires.”

L'FCF ha proposat el 22 de maig com a data per a la celebració dels comicis, si bé no serà fins a l'assemblea general extraordinària del 22 d'abril quan s'acordi oficialment la convocatòria de les eleccions.

Per formar la seva candidatura, Palacios acumula quatre anys de trobades amb centenars de presidents de clubs i gent del futbol català i, segons ha explicat, se sent representat pel 90% dels clubs petits i mitjans de Catalunya.

378e3cc4 6558 4f71 ae6a 664f49687c38

“Crec que represento la majoria del futbol català”, va anunciar Palacios. La seva candidatura està formada per persones que no han pertangut ni a la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ni a l'FCF.

Propostes

Algunes de les seves propostes més destacades són limitar els sous de presidència i dels alts càrrecs a un màxim de 60.000 euros anuals, erradicar la violència als camps de futbol de manera definitiva i exigir a l'RFEF la creació del segon grup de 3a RFEF a Catalunya amb l'argument del pes de les llicències.

55adc862 6514 4779 8f95 ff726583d047

“Un sou de 200.000 euros no és un preu de mercat, no som un 'business center' (centre de negocis), no som LaLiga. Som una cooperativa que hem de donar un servei públic”, va dir Palacios.

A més, va considerar que “una pancarta de 'no a la violència' no és suficient per erradicar la violència” perquè, segons la seva opinió, “el futbol no pot ser violent, en altres esports no passa això.”

Redacció / Fotos: PP

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix