Eric Garcia i Clàudia Sabaté, millors esportistes de l’any a Martorell

La Nit de l’Activitat Física i l’Esport va aplegar els fruits de tres cursos en què no s’ha pogut celebrar a causa de la pandèmia i va tornar a reunir el teixit esportiu local

L’Ajuntament de Martorell va celebrar ahir divendres la Nit de l’Activitat Física i l’Esport, que va guardonar els èxits esportius de 2019. Eric Garcia i Clàudia Sabaté van ser escollits com els millors esportistes. La cita va aplegar els fruits de tres cursos en què no s’ha pogut celebrar a causa de la pandèmia i va tornar a reunir el teixit esportiu local per gaudir dels seus triomfs.

FotoJet 1

El jugador del FC Barcelona, Eric Garcia, i la jugadora de bàsquet, actualment membre del NB Olesa, Clàudia Sabaté van ser els grans triomfadors de la vetllada. El primer, gràcies a la seva explosió com a jugador al Manchester City, que ha arrodonit amb la medalla d’argent dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020. La segona, per la seva participació al Campionat d’Espanya de bàsquet durant tres temporades seguides.

La resta de premis van recompensar els èxits esportius, la transmissió de valors, la gestió de les entitats esportives i l’aposta per l’esport inclusiu i es van repartir a mans de l’alcalde Xavier Fonollosa, el regidor d’Esports Gerard Mimó, i les regidores Soledad Rosende, Belén Leiva i Cristina Dalmau.

Àngels Soria i la junta directiva del Club Judo Martorell es van endur el premi als dirigents de l’any; el torneig de futbol base femení del CF Martorell i l’Open d’escacs que organitza el Club Escacs Martorell van guanyar el premi a la millor organització d’esdeveniments esportius; els centres educatius premiats van ser la institució escolar Balmes i l’Escola José Echegaray, mentre que el premi a la cohesió social i la igualtat d’oportunitats fou per als esplais municipals de la gent gran i el Martorell Gimnàstic Club.

IMG 1055

Pel que fa a la promoció de l’activitat física i l’esport saludables, els grups d’aiguagim, el grup de fibroteràpia i els caminaires van rebre també un guardó, mentre que el premi als valors de l’esport ha anat a parar a les partides del Centre Penitenciari Brians, a càrrec del Club Escacs Martorell, i a l’integrant del Club Voleibol Martorell Marc Vinaixa.

I els èxits esportius destacats del 2019 van ser l’ascens a categoria nacional de l’absolut femení de waterpolo del Club Natació Martorell i l’arribada de Miquel Florenza, com a àrbitre, a la lliga ASOBAL d’handbol, la màxima categoria de l’handbol estatal. Pel que fa als patrocinadors de l’any, el jurat ha premiat els dinou comerços que han fet confiança a les diferents entitats esportives.

IMG 0970

D’altra banda, els vint-i-set diirigents de les entitats esportives martorellenques van rebre el primer reconeixement de la nit, amb un obsequi per a cadascú que recompensava la seva feina durant les últimes temporades. El jurat, format per Xavier Fonollosa, Gerard Mimó, Valentí Santos, Gerard Franch, Miquel Fusalba, Francisco Esteban, Joan Tort, Antoni Real i Joan Bou va  posar el focus, també, en quatre persones lligades a l’esport que ens han deixat i que van esdevenir figures molt estimades. Es tracta de Jordi del Amo (CB La Mercè), Joan Martret, José Cáceres i Toni Grau (Motor Club Micorella).

Redacció / Fotos: Aj. Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix