Andreu Simón es proclama campió d’Espanya de Trail Running

L’atleta collbatoní, de l’FC Barcelona, es va coronar a la cursa que es va celebrar a Zahara de la Sierra (Càdis)

El passat diumenge 3 d’abril es va celebrar la vuitena edició del Campionat d’Espanya Absolut de Trail Running a Zahara de la Sierra, Càdis, en el marc de la cursa Trail Las Palomas amb una distància de 38 km i 2.693 metres de desnivell positiu.

277775185 1855240548015582 855266067034481567 n

277762348 1855240544682249 710943722146646069 n

La victòria a la categoria masculina va ser per a Andreu Simon (FCB), que es va proclamar campió amb un temps final de 3h35’22’’. L’atleta collbatoní -nascut a Sant Vicenç dels Horts- va superar a Marcos Ramos (Zenit Atleet-La Mafia, 3h35’59’’) i Borja Fernández (KM Vertical Torrelavega, 3h41’20’’), segon i tercer respectivament. En categoria femenina, Ingrid Ruiz (CE Penedès) s’ha classificat en la quarta posició amb un registre de 4h43’32’’.