La UE Santboiana jugarà la final de la DHC femenina

El Castelldefels Rugby Unión Club, amb opcions de pujar a la DHC masculina, i l’RC Cornellà a Segona Catalana

El Barça i la UE Santboiana repetiran la final de la Divisió d’Honor Catalana femenina. Un any després, els dos equips es tornaran a veure les cares a La Foixarda (dissabte 9 d’abril, 18h) per intentar aixecar la copa de campiones.

semis santboiana femeni

El conjunt baixllobregatí va superar el Sant Cugat "B" gràcies a un partit molt solvent de la davantera. L'equip de Ricardo Martinena va atacar incansablement a través del seu maul, que tot i que les vallesanes van defensar amb intensitat, les va desgastar físicament. Va ser mitjançant el peu d'Ona Monés que les santboianes es van avançar al minut 7, i al 24 Raquel Pelayo anotava el primer assaig al Baldiri Aleu després d'una seqüència de pick&go. Les santcugatenques no van rendir-se i Adaia Anglès va retallar distància amb un try, però Anna Puig, just abans del descans, va assajar per donar a les locals un avantatge de 17 a 5.

semis santboiana femeni 2

La represa va portar un Sant Cugat enèrgic i amb ganes de remuntar i, malgrat el conjunt de la Guinardera ho va intentar amb ganes, la defensa blava es va imposar. Un cop de càstig de Monés al 64' posava terra pel mig, però les visitants van trobar el premi a la insistència amb un assaig de Núria Sáez. Amb el 20 a 10 s'arribava al final de l'enfrontament. A l’altra semifinal, el Barça es va desfer del Poble Nou per 78-0.

Primera Catalana

El sènior masculí del Castelldefels Rugby Unión Club va jugar, aquest cap de setmana, a l'Estadi Pitort el partit de semifinals de la Primera Catalana masculina. El seu rival va ser l’RC L'Hospitalet B i es va imposar per un ajustat 14-11. El triomf va classificar els castelldefelencs per a la final del campionat. S’enfrontarà al CR Tarragona, que va guanyar el RC Mataró per 39-5. La final es jugarà a l’Estadi Pitort el pròxim 10 d’abril.

semis castelldefels

Tercera Catalana

L’RC Cornellà va fer bons els pronòstics i es va imposar a les semifinals davant els Carboners de Terrassa per un ajustat 20-17, en un partit molt igualat i intens que es va celebrar a l’Estadi Municipal Pilar Pons del municipi baixllobregatí. La final es jugarà a Cornellà de Llobregat el 9 d’abril a les 18 hores. El rival serà l’INEF Barcelona, que va guanyar al Sitges B per 41-50. Està en joc una plaça a Segona Catalana l’any vinent. 

Captura de pantalla 2022 04 04 a las 16.38.36

Redacció / Fotos: CRUC-Matías Plaza-UES (Jordi Elias)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix