El BBA Castelldefels es proclama campió de la Lliga EBA

L’equip que dirigeix Raúl Martínez jugarà com a local l’eliminatòria prèvia de la fase d’ascens a la LEB Plata

Temporada històrica del BBA Castelldefels. L’equip de Raúl Martínez es va proclamar campió del grup C-1 a la darrera jornada de Lliga EBA de la competició regular després de guanyar a la pista de l’FC Martinenc (71-73).

castefa ascenso

Els baixllobregatins van sumar un total de disset victòries i cinc derrotes, igualats amb el Salou i l’Ibersol CB Tarragona. Una ratxa de set victòries consecutives ha permès que els castelldefelencs aspirin ara a jugar la pròxima temporada a la tercera categoria del bàsquet nacional masculí. Els blaus jugaran de local la primera eliminatòria prèvia de la fase d’ascens com a local.

Altres grups

En el grup C-2, el CB Esparreguera va acabar en tercera posició per darrera de l’Hospitalet, campió, i el Prosperplast Alfindén, segon. Els del Baix Llobregat Nord, que no jugaran els playoff d’ascens, van acabar amb quinze victòries i set derrotes. A la darrera jornada, els de Carlos Espona es van imposar al Mataró Parc Boet Maresme per 76-60.

espa final

Mentrestant, el BC Martorell va ser vuitè a la classificació final i va quedar lluny de l’opció de lluitar per l’ascens de categoria. Els de Jordi Pi van sumar deu victòries i dotze derrotes. A la darrera jornada, l’equip martorellenc va guanyar al Prosperplast Alfindén per 89-82.

martorell final

En el grup C-3, el CB Santfeliuenc va acabar en vuitena posició amb un balanç de nou victòries i tretze derrotes i, per tant, continuarà a la Lliga EBA un any més. Els d’Itai Levy es van imposar a la darrera jornada davant Azulejos Moncayo aragonès per 83-79.