El BBA Castelldefels es proclama campió de la Lliga EBA

L’equip que dirigeix Raúl Martínez jugarà com a local l’eliminatòria prèvia de la fase d’ascens a la LEB Plata

Temporada històrica del BBA Castelldefels. L’equip de Raúl Martínez es va proclamar campió del grup C-1 a la darrera jornada de Lliga EBA de la competició regular després de guanyar a la pista de l’FC Martinenc (71-73).

castefa ascenso

Els baixllobregatins van sumar un total de disset victòries i cinc derrotes, igualats amb el Salou i l’Ibersol CB Tarragona. Una ratxa de set victòries consecutives ha permès que els castelldefelencs aspirin ara a jugar la pròxima temporada a la tercera categoria del bàsquet nacional masculí. Els blaus jugaran de local la primera eliminatòria prèvia de la fase d’ascens com a local.

Altres grups

En el grup C-2, el CB Esparreguera va acabar en tercera posició per darrera de l’Hospitalet, campió, i el Prosperplast Alfindén, segon. Els del Baix Llobregat Nord, que no jugaran els playoff d’ascens, van acabar amb quinze victòries i set derrotes. A la darrera jornada, els de Carlos Espona es van imposar al Mataró Parc Boet Maresme per 76-60.

espa final

Mentrestant, el BC Martorell va ser vuitè a la classificació final i va quedar lluny de l’opció de lluitar per l’ascens de categoria. Els de Jordi Pi van sumar deu victòries i dotze derrotes. A la darrera jornada, l’equip martorellenc va guanyar al Prosperplast Alfindén per 89-82.

martorell final

En el grup C-3, el CB Santfeliuenc va acabar en vuitena posició amb un balanç de nou victòries i tretze derrotes i, per tant, continuarà a la Lliga EBA un any més. Els d’Itai Levy es van imposar a la darrera jornada davant Azulejos Moncayo aragonès per 83-79.

santfeliuenc final

Redacció / Fotos: Clubs

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
166

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix