Paul Sie i Hosna Bahom guanyen la Cursa de la Tardor

Més de 570 atletes van participar a la tercera edició de la Cursa de la Tardor organitzada per al Club Atletisme Sant Andreu de la Barca amb la col·laboració de l’ajuntament. El recorregut va ser de deu quilòmetres i el guanyador en categoria masculina va ser Paul Sie (AT Bikila Tarragona) amb un temps de 32’02’’. En segona posició va acabar Mohamed Agouzal (Cornellà Atlètic, 33’35’’) i tercer fou Toni Pallarés (Triatló Vallirana, 33’40’’). A la categoria femenina, la vencedora va ser Hosna Bahom (AA Ctalunya) amb un registre de 36’40’’ establint un nou rècord a la prova atlètica. Yolanda Ruiz, (Adidas Domingo Catalán, 41’19’’) i Jackeline Gómez (Trotaplanas, 42’35’’) van ser segona i tercera respectivament).