Tot a punt per a la segona edició de la Lliga Bloc Interclubs

Es tracta d'una iniciativa que agrupa a un col·lectiu de persones de diferents clubs i rocòdroms propers a Barcelona i que va néixer el setembre de 2011 -amb la creació d'una lliga d'escalada en bloc- amb la intenció de fomentar l’escalada i posar en contacte grups de persones de diferents clubs per motivar-se, implicar-se, millorar i aprofitar al màxim els recursos (rocòdroms i/o búlders) de cada entitat.

Enguany s'ha passat de quatre a vuit entitats organitzadores. Es tracta d'els Bous de la Salle, el Club Excursionista de Gràcia, el Centre Excursionista de Molins de Rei, el Club Muntanyenc l'Hospitalet, el Club Muntanyenc Sant Cugat, la Sala Golem (Arenys de Munt), la Sala Ingravita (Igualada) i la Sala La Reunió (Pallejà).

Es continua amb el sistema open, repartides en vuit proves, a raó d’una prova per mes. Cada mes una de les entitats organitzadores s’encarrega d’una prova, composta de vuit blocs. Cada prova és convocada en dues dates, per tal de permetre a cada participant escollir un dels dos dies per realitzar l’activitat. D’aquesta forma es dóna més disponibilitat als participants. Després de cada prova s’estableixen les classificacions masculina, femenina i per entitats, i s’actualitza la classificació generals acumulada. Al final de la Lliga es farà una cloenda en forma de blocada popular.

EL CALENDARI DE LA LLIGA

- Octubre: Club Muntanyenc Sant Cugat

- Novembre: Sala Golem (Arenys de Munt)

- Desembre: Sala Ingravita (Igualada)

- Gener: Club Excursionista de Gràcia

- Febrer: Centre Excursionista Molins de Rei

- Març: Sala La Reunió (Pallejà)

- Abril: Club Muntanyenc l'Hospitalet

- Maig: Els Bous de la Salle

Marçal Fontanals - FEEC / Foto: AG

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix