El Prat va reconèixer esportistes i entitats locals pels seus èxits

Es van lliurar una dotzena de premis corresponents a les temporades 2019-2020 i 2020-2021

El Cèntric Espai Cultural va acollir ahir, divendres 25 de març, la 35a Nit de l’Esport. Durant l’esdeveniment, es reconèixer els esportistes de la ciutat que més van destacar durant les dues darreres temporades pels seus èxits en aquest àmbit. Així mateix, es van guardonar diverses entitats locals per la seva tasca en la promoció de la pràctica esportiva.

FOtbmmLXIA80G9X

A conseqüència de la pandèmia de la Covid-19 no s’havia pogut celebrar aquest esdeveniment els anys 2020 i 2021, la Nit de l’Esport d’ahir va premiar esportistes i entitats locals pels seus èxits i aportacions en aquest àmbit durant les temporades 2019-2020 i 2020-2021. Concretament, es van lliurar una dotzena de premis per guardonar els millors esportistes i entitats de les categories següents: esportista femení i masculí (general i menor de 16 anys en ambdós casos), esportista i equip en jocs escolars, equip federat, entitat esportiva per la promoció de l’esport, AMPA o centre d’educació per la promoció de l’esport, tècnic/a esportiva, esportista amb discapacitat física i/o sensorial i esportista amb discapacitat intel·lectual.

FOuMK5BXMAYZdZN

FOuNEvdXMAYQe1d

El lliurament de premis als esportistes i entitats guardonades va anar a càrrec de l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, i de la tinenta d’alcalde de Benestar i Salut i regidora d'Activitat Física i Esport, Débora García. Segons explica García a Ràdio Prat "la pràctica de l'activitat física i l'esport ha estat essencial durant la pandèmia. El moviment de l'esport va mobilitzar tota la societat pratenca". D’altra banda, Mijoler va afirmar que "sense les entitats esportives i els i les esportistes, nosaltres a l'ajuntament no podríem aconseguir tot que tenim a la ciutat quant a esport. No s'entén la ciutat del Prat sense l'esport."

Premis

Millor AMPA o centre educatiu en la promoció de l'esport

AMPA de l'Escola Josep Tarradellas

Millor entitat esportiva en la promoció de l'esport

TriPlay Prat

Millor equip participant en Jocs Esportius Escolars

Equip aleví de futbol sala de l'Escola Ramón Llull

Millor esportista participant en Jocs Esportius Escolars

Lucía Orellana (AE Rítmica Prat CB)

Millor esportista amb discapacitat física o sensorial

Javier Quiles (Barcelona Universitari Club)

Millor esportista amb discapacitat intel·lectual

Equip inclusiu de futbol del CB Terlenka

Premi Delta

Sandra Gómez (CPV El Prat)

Millor tasca tècnica de les darreres dues temporades

Dani Miret (CB Prat)

Millor equip federat de les passades dues temporades

CB Prat

Millors esportistes federats menors de 16 d'enguany

Alejandro López, (Prat Triatló 1994)

Gisela Berzosa (AE Rítmica Prat CB)

Millors esportistes absoluts

Nil Llop (CPV El Prat)

Sofía Aguayo (Prat triatló 1994)

Menció Especial

CN Prat pel seu cinquantè aniversari

Redacció / Fotos: Ràdio Prat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix