El Mèlich SportsClub, campió de la Lliga Catalana d’Esquaix 57

Els santjustencs es van imposar a la final davant el Club Natació Sant Andreu per 3-0

Les instal·lacions del Mèlich SportsClub van acollir els passats dies 12 i 13 de març els playoff final de la Llga Catalana d’Esquaix 57 del 2021, amb la presència dels quatre equips millor classificats a la lliga regular disputant les semifinals del divendres.

Captura de pantalla 2022 03 22 a las 19.23.49

A les semifinals del divendres s’enfrontaven els dos principals favorits, el Club Tennis Sabadell, dominador de la competició els darrers anys, i l’equip santjustenc, el Mèlich SportsClub. Es preveia una eliminatòria igualada, on el punt dels jugadors número 3 de cada equip decidiria l’eliminatòria. I així va ser, l’enfrontament entre Xavi Diego (CT Sabadell) i Narcís Pelach (Mèlich) va acabar sent decisiu per la victòria dels baixllobregatins. Pelach es va imposar per un clar 2 a 0 a Diego, amb parcials d’11/7 i 11/5.

Captura de pantalla 2022 03 22 a las 19.24.14

Oriol Sàlvia va donar el segon punt pel Mèlich al derrotar Albert Codina per 2 a 0, mentre que Xavis Silvestre es va imposar a Alex Corberó també per 2 a 0 per posar el 2 a 1 final a l’eliminatòria. A l’altra semifinal el CN Sant Andreu es va imposar de forma clara al Marconi de Terrassa per 3 a 0, amb victòries de Marc Tena, David Cornudella i Ivan Sánchez davant Toni Cañas, Josep Solà i Xavi Hernández respectivament.

A la final domini clar del Mèlich davant el Club Natació Sant Andreu. amb victòries clares d’Oriol Sàlvia davant Ivan Sánchez, Narcís Pelach contra David Cornudlla i Martín Rueda davant Marc Tena, pel 3 a 0 final. Al partit pel tercer lloc el CT Sabadell es va imposar al Marconi també per 3 a 0.

Redacció / Fotos: FCP

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
161

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix