Recomanen venir en transport públic al partit d’Espanya-Albània

L’Ajuntament de Cornellà vol evitar que es produeixi una situació de col·lapse circulatori al voltant de l’RCDE Stadium

Aquest dissabte, 26 de març, l’RCDE Stadium acollirà un partit amistós de futbol entre les seleccions d’Espanya i Albània. L’Ajuntament de Cornellà vol fer una crida a tots els aficionats interessats a assistir al partit perquè utilitzin el transport públic per arribar-hi.

P161004009 bona

El camp es troba a cavall dels termes municipals de Cornellà i del Prat, però adjacent a la trama urbana del barri de Riera de Cornellà i a un centre comercial, que estarà a ple rendiment en ser dissabte a la tarda. Per tant, segons el consistori municipal “la manera més pràctica i còmoda per venir al partit és el transport públic (metro, ferrocarrils, Renfe o TRAM), donada la limitació de zones d’aparcament a l’entorn del camp”, explica en un comunicat.

  • Ferrocarrils de la Generalitat (línies del ramal Llobregat-Anoia) té parades a les estacions de Cornellà-Riera i Almeda, situades a 6 i 11 minuts a peu de l’estadi, respectivament
 
  • Metro (línia 5), té parada a Cornellà-Centre, que és a 13 minuts a peu
 
  • Tram (línies T1 i T2), també s’aturen a l’intercanviador de Cornellà-Centre
 
  • Rodalies Renfe (línies R4 i R1) para a l’estació de Cornellà, que també forma part de l’intercanviador
 

En el moment de l’estrena del nou estadi del RCD Espanyol, l’estiu de 2009, l’Ajuntament de Cornellà va posar en marxa un pla de mobilitat per regir els accessos i l’aparcament als voltants del camp durant els partits. També es va promocionar la campanya “A Cornellà vine en transport públic”, per detallar totes aquestes alternatives.

P050606248

Els aficionats del RCD Espanyol ja s’han habituat a fer ús del transport públic per arribar als partits, i la mobilitat a la zona també va millorar amb l’adequació de l’accés 609 del cinturó del litoral (autovia A-2). De tota manera, la Guàrdia Urbana de Cornellà continua activant un dispositiu específic de trànsit i de seguretat cada vegada que hi ha un partit de l’Espanyol al seu estadi, o un altre esdeveniment.

Per aquestes raons, fa temps que no s’han produït situacions de col·lapse circulatori al voltant del camp, però davant el partit de la selecció espanyola d’aquest dissabte, és de preveure que la majoria d’aficionats que hi vulguin assistir no siguin els habituals de l’estadi; si no s’hi accedeix amb prou antelació, es poden trobar amb dificultats per entrar a temps al partit.

La pàgina web del RCD Espanyol detalla totes aquestes alternatives de transport:

https://www.rcdespanyol.com/ca/com-arribar/

 

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix