Xavier Badia i Douae Ouboukir, campions catalans dels 10.000 metres

La competició, que es va celebrar a l’Estadi Municipal La Bòbila, va aplegar prop de 200 atletes

El passat diumenge 20 de març es va celebrar el Campionat de Catalunya de 10.000 metres en les categories Absolut, Sub 23 i Màster i el Campionat de Catalunya de 5.000 m Sub 20 i Sub 18. Les diferents competicions es va celebrar a l’Estadi Municipal La Bòbila de Gavà, organitzat pel Club Atletisme Gavà.

atletisme 1 220222

A la categoria femenina Absoluta, Douae Ouboukir (Ind) va revalidar el títol de la distància amb un temps de 34’44’’34. La medalla d’argent va ser per a Laia Casajoana (L’Hospitalet At) amb 34’57’’76 i la de bronze per Encarna Nuñez (CA Vic) amb 37’15’’78.

femines 1 220322

A la categoria masculina Absoluta, Xavier Badia (AA Xafatolls) es va imposar amb un registre de 29’46’’79, el subcampionat fou per Albert Ollé (CA Olesa) amb 30’04’’53 i la medalla de bronze per Marc Fernández (AAC) amb 30’13’’47.

Sub18 20 Cataluna 2022 Roger Suria

Els campions Sub 23 van ser Maite González (VCA) amb 34’55’’44 i Marc Fernández (AAC) amb 30’13’’47. A les curses de 5.000 metres, el campió Sub20 foren Roger Súria (CA Igualada) amb 15’25’’11 i a la categoria Sub 18, els guanyadors del títol van ser Oriol Jové (AA Xafatolls) amb 15’30’’90 i Maria Taggi (CA Cambrils) amb 18’11’’16.

Redacció / Fotos: Avancam-Aj. Gavà