Castelldefels acull la segona jornada Baix Dance

Imprimeix

L’esdeveniment va aplegar al Complex Esportiu Municipal Can Roca més de tres-cents infants i adolescents amb quaranta grups inscrits

El Complex Esportiu Municipal Can Roca de Castelldefels va acollir el passat dissabte 19 de març la segona jornada Baix Dance, organitzada pel Consell Esportiu del baix Llobregat. Un nombrós públic format per amics, acompanyants i familiars varen gaudir de les diferents coreografies exhibides a la vint-i-cinquena edició d'aquesta jornada amb actuacions de tots els estils: hip hop, funky, dansa contemporània, dansa clàssica, dansa urbana, acrobàcies, etc.

PHOTO 2022 03 19 12 51 28 4

L'acte va reunir a més de 300 infants i adolescents de centres educatius, entitats esportives i escoles de dansa de la comarca i algun convidat puntual de l'Anoia i Barcelona. La jornada va oferir als quaranta grups inscrits l'oportunitat d'exhibir les seves coreografies treballades al llarg del segon trimestre del curs escolar i alhora gaudir amb tot el públic i companys i companyes d'un matí ple de ritme i música.

FOXFwNEXoAIOMmI

Valor afegit

El Baix Dance és una jornada oberta per centres educatius, entitats esportives i escoles de dansa del Baix Llobregat, que pretén mostrar el treball creatiu a través de l'expressió corporal, moviment i la dansa. Un dels seus principals objectius és garantir el bon desenvolupament de valors, premiant el gaudiment, el show, el treball en equip, l'execució i la composició de les coreografies.

FOOYp1dWUAQPN9F

Amb aquesta finalitat, des del curs passat, la participació d'un jurat experimentat i entusiasta, permet donar un reconeixement a cada coreografia en funció de cinc criteris, valorats amb una puntuació entre l'1 i el 3 en cada cas. Aquests criteris són:

● Gaudiment: Entès com el "bon rotllo", on es valora els aspectes d'energia, entusiasme i seguretat com a grup.

● Show: Entès com "l'espectacularitat de la coreografia", on es valora la posada en escena, la dramatització, l’originalitat, l'expressió́, la musicalitat, i el vestuari.

●  Execució: Entès com a la "riquesa del moviment", on posa accent a la tècnica, sincronització i coordinació del grup.

●  Composició: Entès com "la recepta" de la coreografia, on es valora les formacions entre els participants, la quantitat de moviments per temps musicals i el conjunt de la temàtica.

● Complicitat: Entesa com "les emocions del grup", on es valora les interaccions, la cooperació i el bon estar entre els membres.

Redacció / Fotos: CEBLLOB