Bernat Canet es lesiona durant les semifinals

“Anava mentalitzat per donar el cent per cent, però en el tercer suport he notat una burxada i no he pogut seguir”, va manifestar l’atleta del Cornellà Atlètic

Bernat Canet, campió d'Espanya de 60 metres, es va lesionar durant la tercera semifinal dels Mundials en pista coberta tot just prendre la sortida i va haver de frenar per no aguditzar el problema, després d'haver sentit molèsties en un bessó ja en l'escalfament.

Al matí s'havia classificat per a les semifinals -quart espanyol a aconseguir-ho en uns Mundials indoor- amb la segona millor marca de la seva vida (6’’63), que li va donar el tercer lloc en la primera sèrie, dominada amb un crono de 6’’51 pel nord-americà Christian Coleman, plusmarquista i campió mundial.

Invicte aquest any a Espanya, el velocista del Cornellà Atlètic, de 22 anys, va tornar a coincidir amb Coleman també en la tercera semifinal, en la qual va sortir amb la cinquena marca dels set contendents. Passaven els dos primers i dos més per temps. Canet va ser el segon més ràpid a abandonar els tacs, però ja en els primers suports va saber que no podria seguir.

“Escalfant notava molèsties a la cama esquerra. Anava mentalitzat per donar el cent per cent, però en el tercer suport he notat una burxada i no he pogut seguir. Sento molta impotència perquè volia demostrar el que hem estat treballant durant la temporada, però són coses que passen. És la millor pista coberta que he fet i sóc molt ambiciós, tinc ganes de no parar”, va declarar.

Redacció / Fotos: AMB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix