Bernat Canet es classifica per a les semifinals dels 60 metres al Mundial

L’atleta del Cornellà Atlètic, que va ser tercer en la seva sèrie amb un temps de 6’’63, lluitarà per un lloc a la gran final

Bernat Canet s’ha classificat per a les semifinals de 60 metres dels Mundials en pista coberta que s’estan celebrant a Belgrad. L’atleta del Cornellà Atlètic va anticipar que es deixarà “la pell” aquesta tarda i reconeix que encara li queden “coses que millorar i polir. “Sabíem que era possible i he lluitat fins al final. Un estadi tan gran és una passada, et sents molt petit. Però bé, has de fer-te el cor fort i fer-te gran tu sol, ningú més et farà gran”, va comentar després d'aconseguir el tercer lloc en la seva sèrie amb 6.63.

canet semis

Canet, que debutava a la competició, no s'empetiteix davant ningú: “Sempre penso que en la línia de meta partim tots de zero, amb les mateixes possibilitats, i guanya el que comet menys errors en aquest cas, perquè és 60, i el que millor ho fa. M'hauria agradat més estar més enganxat al grup més ràpid (estava al carrer 8), perquè els que tenien els carrers 7 i 6 eren convidats que venien amb una marca de set i escaig, i jo crec que m'hagués anat millor estar més a prop del grup.”

FOM9BIrXIAcd8rH

“Aquesta tarda, sobretot, a gaudir les semifinals i deixar-me la pell en la pista. Haig d'analitzar-ho tot bé. És la meva segona millor marca de sempre (6.63) i crec que encara hi ha coses a millorar i polir”, va concloure.

Redacció / Fotos: RFEA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
162

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix