Festa gran de l’atletisme a Castelldefels

Imprimeix

Més de 2.000 participants es donaran cita aquest diumenge a la XVII Marató del Mediterrani

Castelldefels acollirà, aquest diumenge 20 de març, la Marató del Mediterrani, la prova atlètica que organitzen conjuntament l'Ajuntament de Castelldefels i l'empresa Zona Vip Events i compta amb la col·laboració de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i la Federació Catalana d'Atletisme, entre altres.

 noticies txt 16214 not fotografia

La Marató arriba a la seva dissetena edició com una prova consolidada i de renom dins del calendari de l'atletisme català i internacional. La prestigiosa cursa, amb sortida i arribada al Canal Olímpic de Catalunya, torna a comptar amb quatre modalitats diferents: Marató per parelles (21 km per persona), mitja marató (21 km), cursa de 10 km i cursa de 5 km. Entre totes les proves s'espera la presència de 2.100 corredors i corredores. L'horari de sortida serà les 8.45 hores (cursa 5 km) i les 9 hores (curses de 10 km, mitja marató i marató per parelles). Com és habitual, la cursa presenta un bon circuit planer que discorre en gran part pel passeig Marítim i l'avinguda del Canal.

 noticies fotos 6712 nfo foto 1

El Centre Comercial L'Ànec Blau va acollir la presentació oficial de la prova el passat dimecres 16 de març.

 noticies fotos 6701 nfo foto

Solidaritat

La prova tindrà també un vessant solidari. Enguany, un euro de cada inscripció anirà destinat a la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, amb l'objectiu de donar suport als nens i joves en tractament oncològic, i a les seves famílies.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Castelldefels