Els Cocodrils ja preparen els playoff d’ascens a Divisió d’Honor B

S’enfrontaran als quarts de final davant del CEU Rugby Barcelona

Arriba l’etapa decisiva a la Divisió d’Honor Catalana Vueling 2022. Després de nou jornades de fase regular, la principal competició catalana masculina coneix ja el quadre de playoff. Un dels equips participants seran els Cocodrils Rugbi Sales Viladecans.

245372613 1206314406557806 4662986653010315802 n

L'eliminatòria prèvia (els quarts de final), la jugaran el Químic i el Barça, en un derbi de la Teixonera, i el CEU Rugby Barcelona i els Cocodrils al Sitari el pròxim dissabte 26 de març. El guanyador del primer duel s'enfrontarà el següent cap de setmana al Vilafranca (2 i 3 d'abril), mentre el vencedor del duel del Sitari viatjarà a Lleida.

1r

Els guanyadors de les semifinals aconseguiran el bitllet per a la gran final, el dissabte 9 d'abril a La Foixarda, així com el dret a disputar les fases d'ascens a la Divisió d'Honor "B".

Redacció / Fotos: Cocodrils Rugbi Sales Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix