Laura Redondo obté el subcampionat d’Europa de llançament de martell

L’atleta gavanenca ho va aconseguir aquest cap de setmana a la ciutat portuguesa de Leiria

No es pot demanar més a Laura Redondo. L’atleta gavanenca ha arrencat la temporada de forma brillant aconseguint pujar al podi en totes les competicions que ha participat: Campionat d’Espanya, Campionat de Catalunya i Ciutat de Gavà.

A partir d’aquest cap de setmana cal afegir un altre èxit, el subcampionat d’Europa en llançament de martell. Ha estat a la ciutat portuguesa de Leiria on l’atleta baixllobregatina va fer, d’inici, un llançament de 69,72 metres que la van col·locar líder fins a gairebé el final quedant a tan sols 41 centímetres de la medalla d’or que va obtenir la francesa Alexandra Tavernier (70,13 m), quarta als passats Jocs Olímpics de Tòquio.

FN0GivPXwAAF5L0

Recordem que Redondo, que té el rècord estatal amb 70,66 metres, és la segona espanyola a aconseguir-ho en 21 edicions d’aquesta competició després de Mercedes Chilla en javelina en 2006.

Redacció / Fotos: Arxiu-LR

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix