Iván Oulego fa més gran la seva llegenda

El veterà ciclista es va imposar en el XXVIII Descens Internacional de Sant Andreu de la Barca-Gran Premi Maxxis

Iván Oulego es va proclamar, per tercera vegada, el vencedor del Descens Internacional de Sant Andreu de la Barca-Gran Premi Maxxis, que enguany va arribar a la seva vint-i-vuitena edició. Una prova que va tornar a obrir el calendari de Copa d’Espanya. D’aquesta manera, el ciclista santandreuenc fa més gran la seva llegenda i, a més, l’únic que ha participat en totes les edicions. La francesa Nastasia Giménez es va imposar en la categoria femenina.

0 3

oulego 4

Després d'un dissabte plujós en el qual els entrenaments van deixar clar que el diumenge seria una prova molt disputada, el diumenge començava el dia, a priori, amb bones condicions meteorològiques. Després dels entrenaments a primera hora i de la màniga classificatòria sense la presència de pluja, just abans de les finals queia un aiguat per a donar-li emoció al final de la festa.

oulego 6

I la festa va ser total a Sant Andreu de la Barca, ja que les classificatòries van acabar amb quatre corredors locals entre el Top 10, encara que l'estrella va ser des de l'inici Iván Oulego. Havent marcat ja el millor temps en les classificatòries en Elit Masculí travessant l’arribada amb un espectacular 2.02.39, el millor estava per arribar, encara que semblava que seria difícil, com així va ser.

28E DESCENS SANT ANDREU 26 Aina Gonzalez

L'emoció va ser constant, ja que gairebé cadascun dels últims deu participants, anaven marcant el millor temps en travessar la línia d’arribada. Finalment, Iván va aconseguir la victòria parant el crono en els 1.59.96 mentre que Édgar Carballo l’aturava en 2.00.64. El tercer lloc va ser per a Rafael Luis Bascón en els 2.00.71. Així, les tres primeres posicions van entrar amb una diferència de menys d'1 segon, demostrant com va ser de disputada la cursa.

sant andreu final 29

0 2

Iván Oulego va ser mantejat en travessar la meta pels corredors locals, que tenen a Oulego com el seu mentor i referent. És sense cap mena de dubte un dels ciclistes més estimats de la localitat baixllobregatina. Després d'aquesta victòria, Oulego ha deixat clar que el temps no passi per a ell als seus 46 anys.

0 1

“Després de vint-i-vuit anys competint a Sant andreu de la Barca, no hauria imaginat mai estar de nou en el més alt del podi. No tinc paraules. Moltes gràcies a tots”, va dir Oulego a les xarxes socials.

Foto dels guanyadors

En la resta de les categories, l'emoció també va ser present fins al final, destacant la categoria de Dones Elit. Nastasia Giménez va ser la vencedora, encara que va haver d'estrènyer les dents fins al final, ja que la corredora local Aina González no li ho va posar fàcil. Aina va travessar la meta en segona posició mentre que Leane Chardonnieras va ser tercera.