Esparreguera acull la Xallenge de Veterans de ciclisme

El CC Els Culets Vermells organitzarà aquest diumenge 13 de març la tercera prova de la competició

El Club Ciclista Els Culets Vermells organitza, per sisena vegada, la Cursa Ciclista Vila d'Esparreguera reprenent les dates habituals de principi de temporada. Aquest any es repetirà el format de l'any passat, 82 quilòmetres en línia en una única prova per tots els participants menys les fèmines i els M60 que només faran 52 km. 

DSC02190

Captura de pantalla 2022 03 11 a las 12.50.58

Paral·lelament, a la disputa de la prova de la Xallenge de Veterans -la tercera de la temporada- es reprendrà la prova de categories de promoció a la finalització de la cursa Màster.

Possibles canvis per la pluja

Tenint en compte el volum de participants i les característiques del circuit, els organitzadors, en previsió de l’alta possibilitat de pluges durant la prova ciclista, es vol comunicar que en el cas que el diumenge surti un dia plujós on el circuit esdevingui perillós la cursa es dividirà en dos: cursa de M30 i 40 i cursa de M50, 60 i fèmines. En aquest cas, els recorreguts seran de 14 voltes per prova.

DSC02112

Pel que fa a les proves de promoció, la prova es celebrarà només en el cas que no estigui plovent, quedant en suspens fins a una nova data en la qual es pugui celebrar. Els organitzadors considerem que no és adient que la mainada passi el matí mullant-se amb unes temperatures de 7-10ºC.

Si aquestes circumstàncies es donessin, a través de les xarxes socials d’Instagram i Facebook del club es trobarà la decisió a primera hora del mateix diumenge.

Redacció / Fotos: Club Ciclista Els Culets Vermells

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
154

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix