La seu de la Federació Catalana d’Handbol es trasllada a Sant Vicenç

Imprimeix

La nova instal·lació compta amb un espai d’uns 300 metres quadrats que ofereix servei a tots els clubs de Catalunya

La Federació Catalana d’Handbol estrena nova seu, que es troba a Sant Vicenç dels Horts (carretera de Torrelles, 16-20). Un espai de més de 300 metres quadrats on, des d’ara, s’operarà per donar servei a tots els clubs de Catalunya.

Jaume Fort, president de la Federació Catalana d’Handbol explica que “la raó principal del trasllat de la seu federativa de Sant Joan Despí a Sant Vicenç dels Horts és que va finalitzar el contracte de lloguer i no es va renovar. Fins ara hem estat bé després de passar el tràngol que vam patir amb la gestió del Complex Esportiu Guiera a Cerdanyola.”

Captura de pantalla 2022 03 07 a las 18.44.31

Un dels requisits importants a l’hora d’aconseguir un nou espai, segons Fort, va ser “procurar que no signifiqués un problema per als treballadors federatius i un lloc que estigués a prop d’una zona amb una densitat prou important d’entitats d’handbol”. “Ha estat la millor solució que podíem prendre i penso que hem fet un pas endavant cap a millors condicions”, afegeix.

Les noves instal·lacions són molt més accessibles, espaioses i compten també amb un magatzem. “A més podem fer formacions de petit format on es poden aplegar fins a quaranta persones”, diu el mandatari.

Redacció / Fotos: Google Maps