La seu de la Federació Catalana d’Handbol es trasllada a Sant Vicenç

La nova instal·lació compta amb un espai d’uns 300 metres quadrats que ofereix servei a tots els clubs de Catalunya

La Federació Catalana d’Handbol estrena nova seu, que es troba a Sant Vicenç dels Horts (carretera de Torrelles, 16-20). Un espai de més de 300 metres quadrats on, des d’ara, s’operarà per donar servei a tots els clubs de Catalunya.

Jaume Fort, president de la Federació Catalana d’Handbol explica que “la raó principal del trasllat de la seu federativa de Sant Joan Despí a Sant Vicenç dels Horts és que va finalitzar el contracte de lloguer i no es va renovar. Fins ara hem estat bé després de passar el tràngol que vam patir amb la gestió del Complex Esportiu Guiera a Cerdanyola.”

Captura de pantalla 2022 03 07 a las 18.44.31

Un dels requisits importants a l’hora d’aconseguir un nou espai, segons Fort, va ser “procurar que no signifiqués un problema per als treballadors federatius i un lloc que estigués a prop d’una zona amb una densitat prou important d’entitats d’handbol”. “Ha estat la millor solució que podíem prendre i penso que hem fet un pas endavant cap a millors condicions”, afegeix.

Les noves instal·lacions són molt més accessibles, espaioses i compten també amb un magatzem. “A més podem fer formacions de petit format on es poden aplegar fins a quaranta persones”, diu el mandatari.

Redacció / Fotos: Google Maps

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix