El Barça CBS toca el cel al Palau Blaugrana

Les santfeliuenques es van imposar a l’Alcobendas davant unes 4.000 persones i fan un pas de gegant per assolir l’ascens directe a la màxima categoria del bàsquet femení

El Barça CBS, actual líder destacat de la Lliga Femenina Challenge, va donar aquest diumenge un pas de gegant en les seves aspiracions d'assolir l'ascens directe a la màxima categoria del bàsquet espanyol en vèncer el Vantage Towers Alcobendas (62-56) en un partit disputat al Palau Blaugrana davant 3.958 espectadors.

barçacbs ALCOBENDAS 5

El conjunt santfeliuenc ha comptat per primera vegada amb el suport del coliseu barcelonista en una iniciativa emmarcada en les accions que el club català ha planificat per commemorar el Dia Internacional de la Dona (8 de març).

barçacbs alcobendas 1

L'afició del conjunt blaugrana ha respost a aquesta inèdita convocatòria amb una molt bona rebuda, ja que prop de 4.000 espectadors han donat suport a les jugadores barcelonistes en una victòria molt treballada.

barçacbs alcobendas 2

Les noies del tècnic Isaac Fernández se n'han anat al descans amb un avantatge de deu punts (35-25), que han aconseguit incrementar en una unitat al final del tercer període (49-38) i finalment han pogut protegir fins a la xiulada final (62-56).

barçacbs alcobendas 3

D'aquesta manera, el Barça CBS (23-2) s'aferma en el primer lloc de la Lliga Femenina Challenge, l'únic que comporta l'ascens directe a la Lliga Femenina Endesa, amb quatre derrotes menys que el segon classificat (19-6) faltant cinc jornades perquè finalitzi la temporada regular.

FITXA

BARÇA CBS-ALCOBENDAS (62-56)

Barça CBS: Canella Rodríguez (15), Rakovic (11), Itziar Llobet (10), Wolf (5) i Quirante (0). També van jugar Rueda (4), Bermejo (3), Anducas (3), Guerrero (7) i Calvelo (4).

Alcobendas: Rodríguez (8), Howard (17), Togores (9), Seilund (2) i De Sousa (6). També van jugar Preetzmann (5), Francisco Abos (0) i Gutiérrez (9).

Parcials: 19-13 / 16–12 / 14–13 / 13 –18.

Àrbitres: Alejandro Calvo Aceña, Javier Borrego Rodríguez.

Pavelló: Palau Blaugrana. Uns 4.000 espectadors.

Redacció / Fotos: FCB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix