Tot a punt per al Campionat d’Espanya aleví de beisbol

Imprimeix

Aquest divendres dia 12 d’octubre comença el Campionat d’Espanya Aleví de beisbol amb la participació de tretze equips i cinc d’ells són catalans. L’escenari serà el Municipal de Sant Boi amb tres magnífics camps que a partir de les 9 del matí de divendres i fins al migdia del diumenge dia 14 no pararà de fer rodar les màquines llençaboles.

Els quatre grups:

GRUP A: El Viladecans, dirigit per Andrés Román, haurà d’enfrontar-se amb el Navegantes d’Almeria que en els últims anys sempre ha estat un equip a batre per tots. L’altre és un dels clars favorits per al títol l’Irabia A que l’any passat es va proclamar campió.

GRUP B: En aquest grup el representant català serà el CB Barcelona. Els dos equips a priori assequibles són l’Antorcha de València i el Miralbueno de Saragossa.

GRUP C: Curiosament els dos equips del Sant Boi estan enquadrats amb l’Arga de Pamplona, un històric que torna a estar al dia de la promoció d’aquest esport i que sempre ha tret molt bons jugadors en aquestes categories. El Sant Boi, amb una presència de fins a cinc equips a les competicions catalanes, ha fet dos equips i mostra dia a dia que és un club referent a nivell de base, aquest any els dos equips es presenten molt competitius. L’equip amb el nom Sant Boi amb Ángel Muñoz com a manager i el Sant Boi Promeses amb Rubén Fuente en la mateixa faceta.

GRUP D: Aquest grup té al Projecte de Gavà com a representant català i no ho tindrà gens fàcil doncs l’equip és molt jove i ha de veure’s les cares amb l’altre equip d’Irabia B. El Projecte, que participa a les categories de beisbol i softbol ha confeccionat un equip que participa a les competicions catalanes amb Sonia Freitas com a manager de l’equip.

Marçal Fontanals - FCBS / Foto: FCBS