Alba Petisco es corona a la Copa del Món de gimnàstica artística

La santjoanenca, del CGE Les Moreres d’Esplugues de Llobregat, va aconseguir la medalla d’or a la final de sòl

Alba Petisco va tancar la seva participació en la Copa del Món gimnàstica artística per aparells  a la ciutat alemanya de Cottbus amb una nova medalla. Aquesta vegada va ser la d’or a la final de sòl.

La gimnasta de Sant Joan Despí, de 19 anys, va pujar a l’esglaó més alt del podi després d’obtenir una nota de 12,900 punts, mig punt més que Anastasiya Smantsar, que va aconseguir l’argent amb una puntuació de 12,400. Va completer el podi la neerlandesa Tisha Volleman, bronze con una qualificació de 12,133 punts, 0,133 més que l’altre espanyola Claudia Villalba, que es va conformar amb la quarta plaça.

Captura de pantalla 2022 02 28 a las 7.29.44

Petisco, del CGE Les Moreres d’Esplugues de Llobregat, no va poder arrodonir la seva sensacional actuació a la competició amb una tercera medalla a la final de barra d’equilibris, on només va ser sisena amb una puntuació d’11,900.