Alba Petisco es penja el bronze en salt a la Copa del Món

La gimnasta santjoanenca, del CGE Les Moreres d’Esplugues de Llobregat, podria aconseguir avui dues medalles més en barra d’equilibris i sòl

La santjoanenca Alba Petisco va aconseguir, ahir dissabte, la medalla de bronze en la final de salt a la Copa del Món de gimnàstica artística per aparells que s’està celebrant a la ciutat alemanya de Cottbus -del 24 al 27 de febrer-.

petisoc bronze 2

La gimnasta del CGE Les Moreres d’Esplugues de Llobregat, que va obtenir una puntuació de 12,916, va millorar en un lloc la seva plaça en la ronda classificatòria, en la qual va concloure quarta, després de signar aquest dissabte una nota de 13,200 punts en el seu primer salt i de 12,633 en el segon. Puntuació insuficient per aconseguir superar a l'eslovena Tjasa Kysselef, que es va alçar amb el triomf amb una nota de 13,183 punts. Més a prop, a tan sols 0,067 punts, es va quedar la santjoanenca de la medalla d’argent, que va ser per a la israeliana Ofir Netzer amb una puntuació de 12,983.

Petisco, de 19 anys, tindrà l'oportunitat de tornar a pujar al podi avui en les finals de barra d'equilibris, en la qual partirà amb la quarta millor nota, i, sobretot, en la de sòl, després de signar la catalana la millor puntuació en la ronda de classificació.

Redacció / Fotos-Vídeo: RFE Gimnàstica