Xavi Artigas posa a punt la seva moto per al Mundial

Imprimeix

El pilot de Sant Andreu de la Barca, que s’estrenarà a l’equip Prüstel GP, tornarà a competir en la categoria Moto3

Xavier Artigas ja enfila la recta final de la seva preparació de cara al pròxim Campionat del Món de Motociclisme. El pilot de Sant Andreu de la Barca, que competirà enguany amb l’equip Prüstel GP després de defensar els colors de l’escuderia Leopard Racing, complirà la seva segona temporada en el Mundial. El santandreuenc tindrà com a company el valencià Carlos Tatay. Els dos pilots correran amb una KTM RC4 en la categoria de Moto3.

artigas previa 3

“La sensació sobre la moto és cada vegada millor, l'equip està treballant intensament i estic content. Per descomptat que vull ser encara més ràpid, així que haig d'adaptar encara més el meu estil de conducció", explica. Artigas afegeix que “m'estic acostumant a la moto amb passes de gegant i cada vegada tinc més confiança.”

269613249 973204473305624 1043359625519750727 n

D’altra banda, Tom Lüthi, director esportiu, considera que els preparatius per a la temporada “estan complets i, en general, tot va sortir molt bé. Vam tenir sort amb el clima perquè vam poder rodar molt i provar diferents configuracions. Això és important, perquè la constel·lació de l'equip és nova, els pilots tenen nous caps d'equip i mecànics, es necessita molt temps en la pista. El ‘temps d'atac’ no va sortir tan bé com deuria, hem de treballar en això. El ritme de Carlos i Xavier és molt bo i hem pogut acostar-nos al límit sessió a sessió. Estic feliç que finalment comenci la setmana vinent i que puguem entrar en una veritable cursa.”

La primera cita del Mundial serà el Gran Premi de Qatar, al circuit de Losail, del 4 al 6 de març.

artigas previa 2

Captura de pantalla 2022 02 21 a las 8.53.15

Redacció / Fotos: Prüstel GP