El CETT Esparreguera es classifica per pujar a la Superdivisió masculina

Imprimeix

El rival de l’equip del Baix Llobregat Nord a la primera eliminatòria del playoff classificatori per a la fase d’ascens és el Publimax CAI Santiago TM

L‘equip masculí del CETT Esparreguera va aconseguir el bitllet per jugar el playoff per a classificar-se per a la fase d’ascens a la Superdivisió masculina, la màxima categoria nacional del tennis de taula. Juntament amb l’equip del Baix Llobregat Nord s’ha classificat Badalona, Olot, Sant Jordi d'Eivissa, CAI Santiago i Alzira.

esparreguera playoff 2

El seu rival a la primera eliminatòria serà el Publimax CAI Santiago TM (segon del grup 2A). El partit d’anada es jugarà a Esparreguera el pròxim 26 de febrer a les 17:30 hores, mentre que la tornada es disputarà el 19 de març (17h). El guanyador s’enfrontarà a la segona eliminatòria davant del Santjosep.net-Sant Jordi balear també a doble enfrontament.

Els esparreguerins han acabat la Lliga regular de Divisió d’Honor en tercera posició del grup 2B, amb un balanç de quatre victòries i sis derrotes. El primer ha estat el Santjosep.net-Sant Jordi i el segon el CTT Olot-Gabinet Permar.

Redacció / Fotos: CETT Esparreguera-Cercle Central