El CETT Esparreguera es classifica per pujar a la Superdivisió masculina

El rival de l’equip del Baix Llobregat Nord a la primera eliminatòria del playoff classificatori per a la fase d’ascens és el Publimax CAI Santiago TM

L‘equip masculí del CETT Esparreguera va aconseguir el bitllet per jugar el playoff per a classificar-se per a la fase d’ascens a la Superdivisió masculina, la màxima categoria nacional del tennis de taula. Juntament amb l’equip del Baix Llobregat Nord s’ha classificat Badalona, Olot, Sant Jordi d'Eivissa, CAI Santiago i Alzira.

esparreguera playoff 2

El seu rival a la primera eliminatòria serà el Publimax CAI Santiago TM (segon del grup 2A). El partit d’anada es jugarà a Esparreguera el pròxim 26 de febrer a les 17:30 hores, mentre que la tornada es disputarà el 19 de març (17h). El guanyador s’enfrontarà a la segona eliminatòria davant del Santjosep.net-Sant Jordi balear també a doble enfrontament.

Els esparreguerins han acabat la Lliga regular de Divisió d’Honor en tercera posició del grup 2B, amb un balanç de quatre victòries i sis derrotes. El primer ha estat el Santjosep.net-Sant Jordi i el segon el CTT Olot-Gabinet Permar.

Redacció / Fotos: CETT Esparreguera-Cercle Central

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix