Ainhoa López (Barça CBS) anuncia que té càncer

La jugadora de l’equip santfeliuenc estarà allunyada de manera indefinida de les pistes de bàsquet

Ainhoa López, jugadora del Barça CBS, ha anunciat a través del seu Twitter que pateix un càncer. Una malaltia li impossibilitarà estar en les pistes de manera indefinida per sotmetre's a un tractament de quimioteràpia.  La jugadora ha informat que se li ha detectat un limfoma de Hodgkin, en un vídeo en el qual també ha agraït les mostres d'afecte rebudes: "Agraeixo el suport rebut, ara em toca lluitar i guanyar aquest partit."

Captura de pantalla 2022 02 10 a las 7.00.12

Ainhoa es mostra disposada a combatre contra el càncer. "Per fi puc posar nom i cognoms al que tinc. M'han diagnosticat un limfoma de Hodgkin, i com bé sabeu, això implica un tractament de quimioteràpia. Això farà que estigui allunyada durant uns mesos de les pistes", comentava.

Captura de pantalla 2022 02 10 a las 6.47.06

Des del moment que van començar els problemes de salut ha rebut moltes mostres de suport, entre les quals hi ha l'equip masculí de bàsquet del Barça o el president de la Federación Española de Baloncesto, Jorge Carbajosa.

Ainhoa López va arribar al Barça el maig del 2020, amb 22 anys. En la seva carrera, destaquen dues medalles d'or en campionats europeus de categoria sub-20. En les dues temporades que vestia la samarreta blaugrana ha estat una de les grans destacades i, actualment, s’havia convertit en líder d’un equip que lidera la classificació a la LF Challenge, la segona categoria del bàsquet femení nacional.

Redacció / Fotos-Vídeos: Barça CBS-FEB-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix