Més d’un miler de participants prenen part a la Triatló de Gavà

Gavà va ser la capital per un dia del triatló català. El Club Triatló Marina va organitzar la prova amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gavà. Més d’un miler de triatletes van participar en una competició que es va dividir en dues modalitats: el Triatló Esprint (natació -750 metres-, ciclisme -19 km- i cursa a peu -5,2 km-) i Triatló Olímpic (natació -1.500 metres-, ciclisme -38 km- i cursa a peu -10 km-).

A la Triatló Esprint, el vencedor en la categoria masculina va ser Sergio García amb un temps d’1h05’47’’. Rubén Martín (1h07’29’’) i Rubén Barrio (1h08’19’’) van ser segon i tercer respectivament.  Mentre, a la Triatló Olímpic el guanyador va ser Albert Parreño (1h45’56’’) seguit de Richard Calle (1h46’46’’) i Manel Vaca (1h46’55’’).