Pluja de medalles baixllobregatines per a L’Hospitalet Atletisme

Les olesanes Olga Morrja i Anna Pereiras, l’espluguina Irena Rubio i el molinenc Joan Moreno van pujar al podi en el Campionat de Catalunya Absolut i Sub 23

L’Hospitalet Atletisme va aconseguir un total de tretze medalles al Campionat de Catalunya Absolut i Sub 23, de les quals sis d’elles van correspondre a atletes criats o residents al Baix Llobregat.

Cal destacar, entre d’altres, les dues medalles d’Olga Morraja, atleta d’Olesa de Montserrat, que va guanyar l’or en la categoria Sub 23 i el bronze Absolut en la prova del Pes, amb una marca d’11.49 metres.

lhospitalet atletisme 2

També resident a Olesa de Montserrat, Anna Pereiras va sumar dues medalles més, en aquest cas en la prova d’alçada. Pereiras va saltar 1.66 metres per acabar en segona posició i sumant l’argent en categoria Sub 23 i amb el bronze Absolut.

Des d’Esplugues de Llobregat, Irene Rubio va obtenir la medalla d’Or Sub 23 en 800 metres amb un temps de 2’13’’17, aconseguint també la mínima pel campionat d’Espanya absolut.

FK7KgosWQAs2KMA

Finalment, cal destacar la medalla de l’atleta de Molins de Rei, Joan Moreno, que va sumar el bronze Sub 23 en 60 metres tanques, amb temps de 8.29s i també amb la mínima absoluta sota el braç.

Redacció / Fotos: L’Hospitalet Atletisme