Martorell viu l’espectacle de l’hoquei sobre patins català

Imprimeix

HC Lleidanet Alpicat i HC Palau jugaran avui la final femenina (10.30h) de la Copa Generalitat, mentre que el Cerdanyola CH i Igualada HC s’enfrontaran en la masculina (12.30h)

El Pavelló IEM Martorell va acollir ahir les semifinals de la Copa Generalitat d’hoquei patins, que enguany arriba a la seva dotzena edició. HC Lleidanet Alpicat-HC Palau, en categoria femenina (10.30 h), i Cerdanyola CH-Igualada HC, en la masculina (12.30 h), seran avui diumenge les finals després de guanyar respectivament les semifinals. La competició està organitzada conjuntament entre el CH Martorell i la Federació Catalana de Patinatge. Les dues finals podran seguir-se en directe per streaming per la plataforma Xala! de la Xarxa.

alpicat manlleu

A la categoria femenina, el primer semifinalista va ser el conjunt lleidatà de l’Alpicat, que es va imposar de forma clara al Manlleu per 3-0 amb gols de Laura Pastor, Arantxa González I Eva Moreno.

palau voltregà

La segona semifinal va ser més igualada, on el Palau de Plegamans es va imposar per 3-2 al Voltregà, l’últim campió. Els gols del conjunt vallesà van ser de Gisela Vicente -per partida doble- i Mariona Méndez, mentre que Meritxell Mora i Irene Torres van marcar per les d’Osona.

cerda manlleu

D’altra banda, a la categoria masculina, el Cerdanyola va aconseguir classificar-se per a la final després de protagonitzar una espectacular remuntada (4-3) davant el Manlleu. Els osonencs van marxar al descans amb un 2-0 a favor amb gols de Biel Autet i Sergi Rojo de falta directa i va fer el 3-0 per mitjà del mateix Autet a manca de 15.48 pel final. Però un gol de Víctor Bonilla uns segons després va posar al Cerdanyola dins del partit i David Martínez, Arnau Gangonells i de nou Víctor Bonilla, aquest a 12 segons del final, va signar la remuntada.

igualada ripollet

Mentrestant, l’Igualada es va desfer del Ripollet sense gaires problemes (5-1). Van marcar pels de l’Anoia Marti Busquets, Eloi Cervera, Nil Cervera, Guillem Llorens i Francesc Rubinants; i Arnau Megino, pels grocs-i-negres.  

 

SEMIFINALS (Dissabte 5 febrer)

Femenina

HC Lleidanet Alpicat-Martinelia CP Malleu (3-0)

HC Palau Plegamans-CP Voltregà (3-2)

Masculina

Cerdanyola CH-Martinelia CP Manlleu (4-3)

Igualada HC-Finques Ripollet SL (5-1)

FINAL (Diumenge 6 febrer)

HC Lleidanet Alpicat- HC Palau Plegamans (10:30h)

Cerdanyola CH- Igualada HC (12:30h)

 

Redacció / Fotos: FECAPA