Martorell viu l’espectacle de l’hoquei sobre patins català

HC Lleidanet Alpicat i HC Palau jugaran avui la final femenina (10.30h) de la Copa Generalitat, mentre que el Cerdanyola CH i Igualada HC s’enfrontaran en la masculina (12.30h)

El Pavelló IEM Martorell va acollir ahir les semifinals de la Copa Generalitat d’hoquei patins, que enguany arriba a la seva dotzena edició. HC Lleidanet Alpicat-HC Palau, en categoria femenina (10.30 h), i Cerdanyola CH-Igualada HC, en la masculina (12.30 h), seran avui diumenge les finals després de guanyar respectivament les semifinals. La competició està organitzada conjuntament entre el CH Martorell i la Federació Catalana de Patinatge. Les dues finals podran seguir-se en directe per streaming per la plataforma Xala! de la Xarxa.

alpicat manlleu

A la categoria femenina, el primer semifinalista va ser el conjunt lleidatà de l’Alpicat, que es va imposar de forma clara al Manlleu per 3-0 amb gols de Laura Pastor, Arantxa González I Eva Moreno.

palau voltregà

La segona semifinal va ser més igualada, on el Palau de Plegamans es va imposar per 3-2 al Voltregà, l’últim campió. Els gols del conjunt vallesà van ser de Gisela Vicente -per partida doble- i Mariona Méndez, mentre que Meritxell Mora i Irene Torres van marcar per les d’Osona.

cerda manlleu

D’altra banda, a la categoria masculina, el Cerdanyola va aconseguir classificar-se per a la final després de protagonitzar una espectacular remuntada (4-3) davant el Manlleu. Els osonencs van marxar al descans amb un 2-0 a favor amb gols de Biel Autet i Sergi Rojo de falta directa i va fer el 3-0 per mitjà del mateix Autet a manca de 15.48 pel final. Però un gol de Víctor Bonilla uns segons després va posar al Cerdanyola dins del partit i David Martínez, Arnau Gangonells i de nou Víctor Bonilla, aquest a 12 segons del final, va signar la remuntada.

igualada ripollet

Mentrestant, l’Igualada es va desfer del Ripollet sense gaires problemes (5-1). Van marcar pels de l’Anoia Marti Busquets, Eloi Cervera, Nil Cervera, Guillem Llorens i Francesc Rubinants; i Arnau Megino, pels grocs-i-negres.  

 

SEMIFINALS (Dissabte 5 febrer)

Femenina

HC Lleidanet Alpicat-Martinelia CP Malleu (3-0)

HC Palau Plegamans-CP Voltregà (3-2)

Masculina

Cerdanyola CH-Martinelia CP Manlleu (4-3)

Igualada HC-Finques Ripollet SL (5-1)

FINAL (Diumenge 6 febrer)

HC Lleidanet Alpicat- HC Palau Plegamans (10:30h)

Cerdanyola CH- Igualada HC (12:30h)

 

Redacció / Fotos: FECAPA

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix