Antonio Godoy i Carla Bertos guanyen la Cursa del Prat

Un total de 1338 atletes van finalitzar la cursa dels deu quilòmetres de la 32ª Cursa Popular del Prat que es va celebrar ahir diumenge al matí. El guanyador de la distància, en la categoria masculina, va ser Antonio Godoy (Pratenc AA) amb un temps de 34’27’’. Raúl Crespo (Pratenc AA, 34’27’’) i Juan Valsera (independent, 34’27’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la vencedora va ser Carla Bertos, del CN Prat, que va fer un registre de 39’13’’. Judith Pérez (ISS L’Hospitalet, 40’29’’) va ser segona, i Sònia Giménez (Pratenc AA, 41’24’’) tercera. Un total de 1.338 atletes van arribar a la meta. A la distància dels tres quilòmetres els guanyadors van ser Jordi Almir (ISS L’Hospitalet), amb 10’31’’, i Douae Senaoui (CA Viladecans), amb 11’20’’. Cal destacar que 331 participants van arribar al final.

Marçal Fontanals / Foto: Arxiu