El CF Martorell homenatja Eric Garcia, Salva Ferrer i Laia Martret

Els tres futbolistes van pertànyer a l’entitat blanc-i-vermella durant la seva etapa de formació

El Club de Futbol Martorell va retre homenatge a Eric Garcia, Salva Ferrer i Laia Martret al Complex Esportiu Torrent de Llops. L’acte va tenir lloc diumenge abans del partit del primer equip. La junta directiva que encapçala Rafa Garcia va posar en valor el passat blanc-i-vermell dels tres jugadors.

marto home

marto home 5

Eric Garcia va iniciar-se a Martorell i en la categoria benjamí va fitxar per l’FC Barcelona, on va formar-s’hi fins a l’edat cadet. Després, va convertir-se en jugador del Manchester City i l’estiu passat va tornar al club blaugrana, on va fitxar pel primer equip. D’aquesta manera, Garcia va ser el primer jugador martorellenc a militar al primer equip blaugrana. Eric Garcia ja va ser homenatjat el passat mes de setembre per la medalla de plata que va aconseguir en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

eric home

Laia Martret també és jugadora de l’FC Barcelona i va fer els primers passos a Martorell. En edat aleví, el curs 2016-2017, va fitxar pel club blaugrana, després del seu pas pel CF Martorell durant tres cursos i la Fundació Marcet. Des d’aleshores, ha sumat veterania als conjunts base blaugrana i també a les seleccions catalana i estatal. Primer, va ser la selecció catalana sub12, l’any 2015, i després van arribar les convocatòries amb la selecció sub15 catalana. A nivell de club, amb el FC Barcelona s’ha proclamat campiona de Catalunya en la categoria aleví i infantil (dues finals disputades a la Festa del Futbol Català que ha tingut lloc a Martorell) i també ha guanyat la International Champions Cup a Florida amb el Barça sub14 el curs 2019-2020.

laia home

I Salva Ferrer, que actualment és jugador de l’Spezia de la sèrie A italiana, va viure dues etapes a Martorell. Primer, fins a l’edat benjamí, i després en el seu retorn sent cadet, on va participar de dos ascensos a Preferent. A més, al primer equip va col·laborar en l’ascens a Segona Catalana, amb Íñigo Irisarri.

salva home

El club també va tenir un obsequi per a l’alcalde Xavier Fonollosa i el regidor d’Esports, Gerard Mimó, en forma de samarreta amb els seus noms i números. En el partit, a més, el CF Martorell va sortejar una samarreta signada per Eric Garcia, Salva Ferrer i Laia Martret entre els assistents.

fonollosa home

Redacció / Fotos: Aj. Martorell-CF Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix