El pratenc Nil Llop, subcampió del món junior dels 500 metres

És el primer esportista espanyol, a més de plusmarquista nacional de la distància, a aconseguir una medalla del món júnior en aquesta modalitat

El patinador de velocitat sobre gel, Nil Llop, s'ha proclamat aquest divendres subcampió del Món Júnior dels 500 metres en la prova celebrada a Innsbruck (Àustria). Llop, de 19 anys i natural del Prat de Llobregat, ha paat el crono en 36.288, 24 centèsimes més tard que el vencedor, l'holandès Joep Wennemars, que ha marcat 36.042. Llop ha tingut l'or a l'abast de la mà, però una petita relliscada en la primera corba ha impedit un millor temps.

nilllop 2

FILDdUKXMAMWBDI

El pratenc és el primer esportista espanyol, a més de plusmarquista nacional de la distància, a aconseguir una medalla del món júnior en aquesta modalitat, que se suma a la plata assolida també en els 500 metres en els Youth Olympic Games del 2020.

nilllop 3

Després de la decepció de no poder ser en els Jocs Olímpics d'hivern que comencen la setmana vinent a la Xina a causa del canvi de criteri de la ISU -Federació Internacional- a les places elegibles, Nil Llop ha demostrat de nou el seu potencial. Demà tindrà una nova oportunitat de lluitar pel podi en la prova dels 1000 metres, que es disputarà a partir de les 11:42 hores.

Redacció / Fotos: Nil Llop

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix