Més de 160 atletes se citen al 29è Gran Premi de Marxa de Viladecans

Joaquín Rico (AA Catalunya) i Paula Juárez (UA Terrassa) van ser els guanyadors a la categoria absoluta

Diumenge passat 23 de gener es va celebrar el Campionat de Catalunya de Marxa de Promoció i Màster de deu quilòmetres en ruta, en el marc del 29è Gran Premi de Marxa Ciutat De Viladecans, organitzat per Club d’Atletisme Viladecans i el Departament d’Esports de l’Ajuntament de la ciutat, al circuit del Parc Torre-roja.

gpmarxaviladecans2018

La cita atlètica va plegar més de 160 participantsEl festival atlètic va començar les deu del matí amb les curses de les categories de promoció i les seves corresponents distàncies, fins arribar al migdia que es va disputar la de categoria absoluta corresponent al Gran Premi i a l’autonòmic de categories màster.

En categoria absoluta, el guanyador masculí va ser Joaquín Rico (AA Catalunya) amb un temps de 47’14’’, seguit de Ferran Campins (UA Terrassa, 50’54’’). En la categoria femenina, la vencedora fou Paula Juárez (UA Terrassa, 49’15’’), seguida d’Iria Teijeiro (FC Barcelona, 55’00’’) i Laura Cortés (C.At. Inte. Zoiti, 56’57’’).

gpmarxaviladecans2015

D’altra banda, els guanyadors per a categories (Campionat de Catalunya) van ser: Sub 10 (Édgar Pedrosa -UA Terrassa- i Noa Iftimi -Avinent Manresa-), Sub 12 (Arnau Miralles -Pratenc AA- i Gisela Andrés -CA Mollet-), Sub 14 (Bru Flores -UA Terrassa- i Saray Redondo -CA Atletesvng.org-), Sub 16 (Oriol López -UA Barberà- i Gina Torres – UA Terrassa-), Sub 18 (Lluc Serrat -Aldahra Lleida UA- i Griselda Serret -Atletisme Alcorcón-) i Sub 20 (Yeray Navarro -UA Barberà- i Núria Ballarín -Avinent Manresa-).

A la categoria màster (Campionat de Catalunya) els guanyadors van ser: M-40 (Jordi Subirà -CA Mollet-), M-45 (Josep Obrador -Aldahra Lleida UA-), M-50 (Fernando Flores -CA Tarragona), M-55 (Jose Maria García -CE Penedès-), M-60 (Pedro José Aranda -CA Atletesvng.org-), W-40 (Yolanda Rodríguez -Runners El Vendrell-), W-45 (Eva Pérez -Aldahra Lleida UA-) i W-50 (Isabel Guerrero -CE Penedès-).

Redacció / Foto: Aj. Viladecans (arxiu)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix