Jana Fernández es proclama campiona de la Supercopa d’Espanya

La jugadora sesrovirenca, que va jugar de titular a la final davant l’Atlètic de Madrid, va aixecar el primer títol de la temporada amb l’FC Barcelona

El Barcelona femení de futbol es va proclamar campió de la Supercopa d'Espanya de futbol després d'imposar-se per 7-0 a l'Atlètic de Madrid. A l’equip blaugrana va ser titular Jana Fernández. La jove sesrovirenca va jugar, com la resta de les seves companyes, a un gran nivell en la posició de central. Va ser substituïda per Pereira en el minut 65, que ja tot estava més que decidit.

FJzShgWWYAIB uy

FJy0eJoXMAoYXtk

El partit que serà també recordat pel retorn als camps de la blanc-i-vermella Virginia Torrecilla després de guanyar el seu pols al càncer. Més enllà del trofeu en joc, la cita es presentava com una revenja per a les blaugranes després que el seu rival els eliminés en semifinals el passat curs arrabassant-los l'únic títol que se'ls va escapar en una temporada per al record.

foticos barçá 1

Fitxa Tècnica:

7 - Barcelona: Paños; Torrejón, Parets (María León, 75’), Jana Fernández (Pereira, 65’), Rolfo (Ouahabi, 65’); Guijarro, Engen (Serrano, 85’), Graham Hansen; Putellas (Oshoala, min.65), Martens i Bell.

0 - Atlètic de Madrid: Lindahl; Aleixandri, Tounkara, Van Dongen, Menayo (Bàrbara, 58’); Santos (Amanda, 58’), Maitane, Meseguer (Virginia Torrecilla, min.85’), Shei; Ludmila (Ajibade, 71’) i Deyna (Banini, 71’).

Gols: 1-0, min.15: Engen. 2-0; min.23: Graham Hansen. 3-0, min.27: Graham Hansen. 4-0, min.47: Rolfo. 5-0, min.50: Graham Hansen. 6-0, min.85: Martens. 7-0, min.89: Martens.

Àrbitre: Marta Huerta de Aza (comitè de Tenerife). Va amonestar Bell (min.78).

Incidències: Ciutat del Futbol de Las Rozas. Un total de 1.123 espectadors.

Redacció / Fotos: FCB-Jana Fernández

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
163

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix