Martorell acollirà la Copa Generalitat d’hoquei patins

El pavelló IEM serà la seu de les semifinals i de les dues finals el 5 i 6 de febrer

La Copa Generalitat d’hoquei sobre patins tornarà a disputar-se dos anys després de l'última edició, celebrada a Capellades l'any 2020, anul·lada la temporada anterior a causa de la pandèmia. En aquella ocasió, el campió masculí va ser el Capellades HC i el CP Voltregà va ser el campió femení. La competició la disputen vuit equips, els dos primers classificats de cada grup de Nacional Catalana en acabar la primera fase, tant en categoria masculina com en categoria femenina.

pavello2

El dissabte 5 de febrer al matí tindran lloc les dues semifinals femenines (10h i 12h), mentre que a la tarda serà el torn de les dues semifinals masculines (16h i 18h). Pel que fa a les finals, reservades per diumenge 6 de febrer al matí, la primera a disputar-se serà la femenina (10:30h), i la masculina tancarà l'esdeveniment (12:30h).

hcpalau martorell

A hores d'ara, en categoria femenina ja es coneixen els dos classificats provinents del Grup B: l'HC Palau i el CP Martinelia Manlleu, que ja tenen la primera i la segona posició guanyades respectivament. Al Grup A, els dos classificats sortiran d'entre tres equips: el CP Voltregà, campió de les dues darreres edicions, l'HC Lleidanet Alpicat i el CH Caldes Recam Làser. En categoria masculina, en canvi, només hi ha un bitllet assegurat per a les semifinals: és el de l'Igualada HC, líder del Grup B. 

Captura de pantalla 2022 01 20 a las 20.22.14

L'acord perquè la Copa Generalitat es disputi a Martorell el van segellar Quim Pastor, Secretari General de la FCP; Gerard Mimó, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Martorell; Marta Estebanez, presidenta del CHP Martorell; i Oriol Miró, vocal de la Junta Directiva.

Redacció / Fotos: FECAPA-HC Palau-Aj. Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix