La Selecció Espanyola de futbol jugarà a Cornellà de Llobregat

Imprimeix

L’equip de Luis Enrique s’enfrontarà davant Albània a l'RCDE Stadium el 26 de març a les 19 hores

La Selecció Espanyola de futbol disputarà un partit amistós el 26 de març contra Albània a l'RCDE Stadium de Cornellà/El Prat, que serà l’escenari del primer partit del 2022 d’Espanya, abans d'enfrontar-se a Islàndia a la Corunya el 29 del mateix mes.

640x360 20165530estadio espanyol 1

Un dels desitjos del president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, es complirà amb el retorn d'un partit d'Espanya a Catalunya. L'estadi triat és el de l'RCD Espanyol, on l'equip dirigit per Luis Enrique Martínez arrencarà l'any amb el seu primer compromís en un amistós contra Albània.

La selecció espanyola no juga a Catalunya des del 18 de febrer de 2004, quan es va enfrontar a Perú a l'estadi olímpic Lluís Companys de Barcelona. I el seu retorn a la ciutat comtal ha estat aprovat aquest dilluns per la Comissió de Designació de seus de l'RFEF, que també va triar l'estadi de Riazor com a seu del següent compromís.

EVINZ3ZE7ZB4DCAEFJACBMBRLA

Cal recordar que un dels grans èxits de la història de la selecció el va aconseguir a Barcelona, la medalla d'or dels Jocs Olímpics de 1992 i, després de tants anys, tornarà per a un partit que l’RFEF confia que aixequi expectació el dissabte 26 de març a partir de les 19:00 hores.

El segon amistós de març, que enfrontarà la ‘Roja’ amb Islàndia, es jugarà a Riazor el dimarts 29 de març a les 20:45 hores. Serà la sisena ocasió que Espanya juga a la Corunya, ciutat a la qual porta tretze anys sense acudir, des que el 2009 va golejar Bèlgica (5-0) en un partit de classificació per al Mundial de Sud-àfrica que posteriorment va conquistar.

Redacció / Fotos: Arxiu