La Cinc Cims de Corbera aplega més de set-cents participants

Guillem Aubach i Ragan Denats, en els 27 km; i Luis Miguel Rosario i Gabriel Lasalle, en els 10 km, van ser els guanyadors de la prova atlètica

Ahir 16 de gener es va celebrar la Cinc Cims de Corbera de Llobregat, que enguany ha arribat a la desena edició. Més de set-cents participants es van donar cita en una de les proves atlètiques més emblemàtiques de la nostra comarca que es desenvolupa en un entorn natural.

A la distància dels vint-i-set quilòmetres, el guanyador en la categoria masculina va ser Guillem Aubach. L’atleta de l’SA Corbera va fer un temps de 2h06’30’’. Andreu Simón (Asics, 2h06’32’’) i Joan Riutort  (Secció de Muntanya CP, 2h07’03’’) van complegar el podi. A la categoria femenina, la vencedora fou Ragna Debats amb un registre de 2h23’01’’. Lorena Cubillas (Avinent Manresa, 2h32’25’’) i Eva Mesado (Mur i Castell-Tuga, 2h33’45’’) van ser segona i tercera respectivament.

cinccims 2 2020

D’altra banda, Luis Miguel Rosario es va imposar en el recorregut dels deu quilòmetres. El representaqnt del CE Esparreguera va invertir un temps de 45’09’’. Gerard Artó (Cornellà Atlètic, 46’59’’) va ser segons, metnre que Emilio Fernández (Runners Sant Adrià, 47’14’’) fou quart. En dones, la guanyadora va ser Gabriela Lasalle (Salomon Next Gen Team, 50’02’’), seguida per Maria Fontanals (56’59’’) i Carmen Gómez (57’15’’).

Col·laboració

Enguany, els organitzadors han volgut col·laborara amb la Fundació Punt de Vista, una entitat sense ànim de lucre  format per persones afectades i sensibilitzades amb les lesions de la visió que treballa per impulsar la recerca científica en l’àmbit de la diversitat visual i construir un món més accessible per a totes aquelles persones que pateixen diversitats visuals.Així, els corredors i corredores amb lesions de la visió van córrer la cursa acompanyats de guies.

Redacció / Fotos: Arxiu