×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 627

La Passejada en Bicicleta del Baix tancarà la Setmana de la Mobilitat

Imprimeix

El proper diumenge 30 de setembre tindrà lloc la novena edició de la Passejada en Bicicleta del Baix Llobregat, que recorrerà sis municipis de la comarca –Esplugues, Sant Just Desvern, Cornellà, Sant Boi, Sant Joan Despí i Sant Feliu de Llobregat, a més de L’Hospitalet- i tancarà la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura d'aquest any. La pedalada, oberta a tothom, tindrà un recorregut de 16,5 km, entre el Parc de la Marquesa de l'Hospitalet i el parc de Torreblanca. Es preveu que aquest any hi participin unes 1.500 persones de totes les edats, tot i que l'organització recomana que no hi participin els menors de 8 anys per motius de seguretat.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer el mateix dia 30, a partir de les 11 h, al punt de trobada de Sant Feliu, situat a l'avinguda del Sol amb el carrer Armenteres. L'arribada al parc de Torreblanca és prevista per a les 11.45 h. En acabar el recorregut hi haurà animació, circuit de bicicletes per a infants i un sorteig de quatre bicicletes cedides per Monty i Zona Bicis entre tots els participants. També hi haurà obsequis per als ciclistes que destaquin per la bicicleta millor guarnida; per la millor disfressa, que hauran de portar durant tot el recorregut; pel ciclista més "chic" i amb un estil personal; i per al participant de major edat.

Els objectius d'aquesta passejada en bicicleta són, entre d'altres, conscienciar i canviar els hàbits dels ciutadans pel que fa a la mobilitat, donar a conèixer i promoure l'ús dels carrils bici, i reivindicar l'ús de la bicicleta com a mitjà de transport més sostenible, saludable i alternatiu al vehicle privat.

Marçal Fontanals - ASF / Foto: ASJD