La VII Cursa Solidària de Reis aplega més de 700 persones

Jean-Baptiste Michou i Mireia Suñé van ser els primers classificats de la setena edició de la prova atlètica

Més de 700 persones van participar en la Cursa Solidària de Reis de Cornellà de Llobregat, que enguany va arribar a la setena edició.

Captura de pantalla 2022 01 09 a las 22.50.57

46657d18 98f8 4bf2 a22c a2e0335cb392

A la categoria masculina, Jean-Baptiste Michou (Prorunners) es va imposar amb un temps de 15’45’’. Marc Espinar (15’51’’) i Erik Wang-Bruun González (Fondiesteam, 16’11’’) van ser segon i tercer respectivament. D’altra banda, a la categoria femenina, Mireia Suñé (CEME) va ser la primera en completar els cinc quilòmetres del recorregut amb un registre de 18’42’’. Paqui Domínguez (Cornellà Atlètic, 20’37’’) i Trini Serrano (Solidaris, 21’09’’) van completar el podi. 

FIrJhgiXoAMTFAI

FIrJhLgXoAUqrM3

L’entitat CorreSolidaris, organitzador de la prova atlètica, va aconseguir 7.150 euros que es van destinar a l’Ampa EMEE Virolai,  que desenvolupa la seva activitat amb alumnes amb necessitats especials a la seva educació. També es van recollir més de 1.000 joguines que es van donar a la Creu Roja de Cornellà, i es van recollir cent contes en braille.

FIrJg1yWYAUWwaF

Redacció / Foto: LPdB-CorreSolidaris

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
96

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix