Laia Sanz es proclama campiona del món de trial

La pilot de Gas Gas ha superat tots els contratemps que presentava la carrera suïssa del mundial femení i va aconseguir una treballada victòria que li va permetre aconseguir el seu títol mundial número dotze. La corberenca va haver de superar moltes dificultats per assolir un triomf molt difícil. A més, Sanz arribava a la prova encara amb una lesió la lesió en el seu dit del peu dret. De fet, no fa gaires dies li van intervenir quirúrgicament per solucionar la seva complicada lesió. Amb dolor i amb més de dos mesos sense poder entrenar Laia Sanz afrontava amb la seva valentia habitual aquest nou repte.

La seva adaptació a la Gas Gas TXT Racing ha estat exemplar. Primera temporada amb la seva nova muntura, primer repte amb l'efectiu motor de dos temps i primer títol mundial de Laia Sanz lluint els colors de Gas Gas. Ara, la catalana, tindrà temps i tranquil·litat per recuperar-se de la seva lesió i preparar l'assalt al títol mundial d’enduro que viurà la seva última prova a França a l’octubre.

LAIA SANZ:

"Mai havia imaginat que arribaria a guanyar dotze títols. Dóna una mica de vertigen, però vaig tenir la sort de començar a guanyar molt jove i encara sóc jove per seguir guanyant títols. Pel meu aquest títol té una dificultat afegida. Vinc, de fet estic, en una lesió. Estic competint en dues especialitats mes, enduro i Dakar i tot això m'ha robat hores de preparació amb la moto de trial. Pel meu aquest títol té un valor especial, després de guanyar un Dakar i d'estar primera en el mundial d’enduro, he pogut revalidar el títol en trial i això em fa molt feliç."

Marçal Fontanals - GG / Foto: GG

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
171

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix