La Cursa Solidària de Reis de Cornellà arriba a la setena edició

Imprimeix

Se celebrarà el 9 de gener i tindrà com a punt de sortida la plaça Catalunya de Cornellà de Llobregat

L’entitat Corresolidaris, amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà, torna a organitzar, el 9 de gener, la setena edició de la Cursa Solidària de Reis (l'any passat la pandèmia va obligar a fer-la de manera virtual).

 DSC8282

El punt de sortida és la plaça de Catalunya, i hi ha diverses hores de sortida programades segons la categoria:

 DSC8066

Inscripcions

No es realitzaran inscripcions presencials a causa les mesures Covid-19. És necessari inscriure's prèviament a qualsevol de les proves (cursa Open, infantils, o caminada popular) a través del següent enllaç: https://www.corresolidaris.org/cursadereis/inscripcions/

Punts de recollida de dorsals:

Recollida de joguines i recaptació de fons

La prova atlètica té un vessant solidària. D'una banda, la recollida de joguines destinades a famílies desafavorides, que s'entreguen a la Creu Roja de Cornellà, entitat que s'encarregarà de distribuir-les. Es podran lliurar les joguines en recollir el dorsal i també el mateix dia de la Cursa, així com en un punt especial al Centre Comercial Splau els dies 2, 3 i 4 de gener de 10.00 a 20.00 hores. Les joguines no han de ser bèl·liques, ni sexistes, i han de ser noves o en estat impecable. 

joguines cursa reis

L’altre objectiu solidari de la Cursa és la recaptació de fons, que enguany aniran destinats a l’Escola Municipal d’Educació Especial Virolai, que desenvolupa la seva activitat amb alumnes amb necessitats especials a la seva educació. L’organització donarà el 100% de la recaptació aconseguida.

Redacció / Fotos: Corresolidaris