×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 627

Albert Viñau i Carme Ballesteros guanyen la Collbatonina

Imprimeix

Albert Viñau (CA Olesa), en la categoria masculina, i Carme Ballesteros (California Sports), en la femenina, van ser els guanyadors en els deu quilòmetres de la tercera edició de la Collbatonina. Viñau va fer un temps de 35’48’’. En segona posició va finalitzar Miquel Àngel López (Joventut Atlètica Sabadell, 36’37’’) i Albert Tomelles (CA Berga, 36’42’’) va ser tercer. Mentre, Carme Ballesteros va fer el recorregut amb 43’33’’. Esther Montosa (Slop.cat, 44’35’’) i Sara Prescoli (CA Olesa, 45’03’’) van ser segona i tercera respectivament.

A la cursa dels cinc quilòmetres el vencedor en categoria masculina va ser Raúl Plaza (Indepedent, 18’06’’) seguit de Guillermo Vallejo (CE Abrera, 18’58’’) i Ismael Molina (Obrin Traça, 19’12’’). En fèmines, la guanyadora fou Neus Cantós (Stickpetu, 26’47’’). Lídia Vargas (Independent, 27’23’’) i Noèlia Sanahuja (Institut El Castell, 27’40’’) van acabar el segona i tercera posició respectivament.

També es van celebrar diverses Curses Solidàries per a nens i nenes destinades a ajudar a l’ONG Associació de Collbató per a la Solidaritat. Cal destacar el gran nombre de participants.

Marçal Fontanals / Foto: Collbatonina