Nico Melamed i Alícia Benete, premiats a la Gala de les Estrelles

Imprimeix

El jugador castelldefelenc de l’RCD Espanyol va rebre el Premi al Jugador Projecció de Futbol, i la gavanenca de l’FSF Mòstoles va recollir el guardó a la Millor Jugadora de Futbol Sala

L’Antiga Fàbrica Estrella Damm va ser escenari de la novena edició de la Gala de les Estrelles on va tenir un protagonisme baixllobregatí. A l’acte hi han assistit nombroses personalitats del món del futbol, la política i la societat catalana.  

2021 12 20 22 12 56 GF21D20FCF 12

El jugador castelldefelenc de l’RCD Espanyol, Nico Melamed, va recollir el Premi al Jugador Projecció de Futbol. El talentós extrem blanc-i-blau va reconèixer que “el meu somni de petit era arribar a l’elit. Estic molt orgullós de rebre aquesta distinció. Vull dedicar aquest guardó als meus companys d’equip i la meva família, ja que sense ells avui no seria aquí”. Pel que fa a l’inici de lliga, el jove migcampista ha asseverat que “hem començat força bé. Som ambiciosos i sortim a buscar la victòria en cada partit. No renunciem a res.”

2021 12 20 22 13 58 1V2A1725

D’altra banda, la gavanenca, Alícia Benete, va ser distingida com a Millor Jugadora de Futbol Sala. L’ala de l’FSF Móstoles, de la Primera Divisió Femenina, va confessar que “no m’esperava rebre aquest guardó. Em va fer molta il·lusió quan em van trucar per donar-me la notícia”. Quant al creixement del futbol sala femení català, ha afirmat que “tant de bo pugui seguir evolucionant igual que el futbol femení. Hem d’aprofitar aquest reconeixement mediàtic”. En aquesta categoria també optava al premi Cèlica Catà, jugadora de l’AE Penya Esplugues.

2021 12 20 22 14 48 1V2A1900

A més, la jugadora sesrovirenca de l’FC Barcelona, Jana Fernández, va optar al Premi a la Jugadora de més Projecció, que finalment va ser per la seva companya d’equip Bruna Vilamala. Precisament l’FC Barcelona femení va obtenir el Premi Jurat per l’obtenció d’un triplet històric, guanyant la Lliga, la Copà de la Reina i la UEFA Champions League.

L’acte ha estat amenitzat pel grup de Sant Vicenç dels Horts, Love of Lesbian, qui ha fet les delícies musicals a tots els presents.

QUADRE D’HONOR

Millor Jugador de Futbol

Gerard Moreno (Villarreal CF)

 

Millor Jugadora de Futbol

Alexia Putellas (FC Barcelona)

 

Premi Jugador Projecció de Futbol

Nico Melamed (RCD Espanyol) 

 

Premi Jugadora Projecció de Futbol

Bruna Vilamala (FC Barcelona)

 

Millor Entrenador de Futbol

Pep Guardiola (Manchester City)

 

Millor Àrbitre

Víctor García Verdura

 

Millor Jugador de Futbol Sala

Adolfo Fernández (FC Barcelona)

 

Millor Jugadora de Futbol Sala

Alícia Benete (FSF Móstoles)

 

Millor Entrenador de Futbol Sala

Javi Rodríguez (Industrias Santa Coloma)

 

Premi Màxim Golejador

Gerard Moreno (Villarreal CF)

 

Premi Màxima Golejadora

Alexia Putellas (FC Barcelona)


Redacció / Fotos: FCF